11 Ocak 2010 Pazartesi

Enerji Denen Meret..

"Işınla beni Skati!
hepimizin enerjiden yapılmış olduğu gerçeği, artık Uzay Yolu dizisindeki fanteziden ibaret değil. Benim yaşımda olanlar hatırlar. Uzay yolu'nda kaptan ve mürettebatı bir platformun üzerine çıkar ve enerjiye dönüşüp başka bir yere transfer olur, orada tekrar maddeye dönüşürlerdi. Tamam kabul ediyorum, günümüzde hala enerji halini alıp seyehat etmek ve sonra tekrar maddeye dönüşmek mümkün değil, ama en azından artık, ENERJİDEN yapılmış olduğumuz kanıtlanmış durumda. 
Yaşadığımız her an, sokakta, arabada, iş yerinde; yürüyen, konuşan, sohbet eden, çalışan, ENERJİ YAYAN vericiler olduğumuzu düşünün. yaydığınız enerji, gün içinde tamamen sabit kalabilir, değişebilir, yüksek ya da alçak frekanslardan yayın yapabilir. dış etkenler sizin yaptığınız yayının frekansını değiştirebilirmiş gibi görünse bile, aslında yayının frekansını değiştiren sizsiniz. evrende hiçbir şey, sizin frekansınızı değiştirme gücüne sahip değildir - sizden başka hiçbir şey"
diye yazmış AYKUT OĞUT, Evrenden torpilim var adlı kitabında. Daha bir çok güzel noktalara değinmiş. Zaman zaman burdan paylaşmaya çalışacağım ama bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Dili çok rahat, tam bir baş ucu kitabı. 

Hiç yorum yok: