18 Haziran 2010 Cuma

iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta, küller küllere kavuşana kadar..

Yarın sabah Ankara'ya uçuyorum. Gökçe'nin nikahına :) geçmez dediğin günler geçti ve sonunda o muhteşem gün geldi..

Daha geçen yaz çeşmede beraberdik. Biriyle tanıştım ve aşık oldum diyordu.
Daha yeni tanışmışlardı ve flört aşamasındalardı. Her sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra türk kahveleri içiliyor ve fallar kapatılıyordu. Hatta tekne turuna çıktığımızda zenne ceyhun bize fal bakmış ve eniştemizin muhteşem biri olduğunu söylemişti :). Dediği de çıktı valla, eniştemiz 10 numara çıktı ve Gökçemizi kaptı..

Kimbilir nasıl heyecanlılardır şimdi. Ben uzaktayım ya tam yaşayamıyorum o güzel duyguları. uzaktan yetinebildiğim kadar beslenmeye çalışıyorum. Ben de burda iyi bir arkadaş olarak Gökçe'min düğününün muhteşem geçmesi için elimden gelen hazırlıkları yapıyorum. Uzakta olduğum için şimdilik elimden gelen tek şey fotoğraf makinalarımı hazırlamak ve onların en güzel anlarının eşsiz karelerini çekmek için hazırlık yapmak. Haa bir de onlara el yapımı hediye hazırladım :) umarım beğenirler..

Düğünler güzel duygular. Kendi düğünümü hatırladıkça hala yüzüm gülüyor. O nasıl bir heyecandı inanamıyorum. Bir yandan düğün gecesinin telaşı (salonun hazırlanması, oturma planının gözden geçirilmesi, nikah saçı, vs..) bir yandan da evinin telaşı. Nedense evlenmeden önce tüm mobilyaların tüm eşyaların hazır ve eksiksiz olması gerekiyor. Hiç bir şey sonraya ertelenemez!.. Ben bir türlü halı ve avize beğenemediğim için evimin halıları ve avizeleri yetişmemişti düğün günüme. O yüzden  mahçuptuk, başımız eğikti :))

Sırf düğün gecesi güzel dans edelim diye Burak'la 3 ay dans kursuna gittik :) Koreografimiz herşeyden önce hazırdı. Ve çok güzeldi.. Ama salak kameraman dansımızın en heyecanlı yerini çekmemişti. Sinirimden hiç bir fotoğrafımı almadım. Tebrik etmek lazım beni, pire için yorgan yakmakta üstüme yoktur.. İyisiyle, kötüsüyle çok güzel bir düğünüm olmuştu. Burak'la çok zor günlerden gelmiştik o muhteşem geceye. O yüzden midir bilmiyorum ama biz ikimiz çok eğlendik o gece :) Hiçkimse umrumuzda değildi, sanki sadece ikimiz kutlama yapıyorduk bütün gece.

Nasıl güzel bir duygu olduğunu biliyorum ya, o yüzden daha bir heyecanlıyım yarın için. En sevdiğim arkadaşımın da böyle güzel bir gün geçirmesini, tadını çıkarmasını çok istiyorum. Sevdiğim insanların mutluluklarıyla beslenen ben, belki de onlardan daha fazla mutlu oluyorum :) Ama biliyorum ki Gökçe herşeyin en iyisini hak ediyor.

Sevgili Gökçe ve Hilmi, size muhteşem bir ömür diliyorum.. Sizi seviyorum..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu yazıyı nasıl kaçırmışım be Özge'm... Benim 10 numara dostum! Top 10 da ilk numaram ;)